tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post6589371867546879799..comments2023-11-06T00:17:43.985-08:00Comments on la cuina d'en Camil: Pollastre de veritat rostitCamil Roshttp://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-55418717633773400592012-02-04T01:40:38.328-08:002012-02-04T01:40:38.328-08:00Sandra,
Una pastilleta, com dius i negre millor.
...Sandra,<br />Una pastilleta, com dius i negre millor.<br /><br />Que vagi molt de gust, ja veuras que d'un dia per l'altre esta mès bo.Camil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-11573066949135835322012-02-04T01:15:45.586-08:002012-02-04T01:15:45.586-08:00Hola! Em sembla brutal aquesta manera de fer el po...Hola! Em sembla brutal aquesta manera de fer el pollastre rostit, ho provaré de fer avui per demà, que tinc gent a dinar, només una pregunta, per fer la picada dius que s'ha de posar xocolata, de quin tipus? Negra? I quina quantitat més o menys? Una Pastilleta? Moltes gràcies!!!!!!!<br />SandraAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14284526334585501913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-49996001204258012942008-12-26T11:58:00.000-08:002008-12-26T11:58:00.000-08:00Havia d'estar boníssim!! Però ja saps que jo soc d...Havia d'estar boníssim!! Però ja saps que jo soc de les que m'agradaran més els canelons de fetge i tofona que no el dinar d'avui!<BR/><BR/>Aki a London, un dinar molt diferent! <BR/>També pollaste,però t'asseguro però no s'assembla en res a aquest.Anonymousnoreply@blogger.com