tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post6844016345051065062..comments2023-11-06T00:17:43.985-08:00Comments on la cuina d'en Camil: Oli de tòfona blancaCamil Roshttp://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-9250462422125132242008-05-06T05:38:00.000-07:002008-05-06T05:38:00.000-07:00Ei, un blog genial! Felicitats!M'encanten els prod...Ei, un blog genial! Felicitats!<BR/><BR/>M'encanten els productes que presentes i la manera com els presentes. <BR/><BR/>La tòfona blanca és una autèntica delícia, però és important que aparegui el nom en llatí (tuber magnatum), del contrari us podeu trobar amb imitacions frustrants. <BR/><BR/>Jo utilitzo l'oli de tòfona blanca per cuinar ous, verdures i peixos i queda deliciós amb la crema de carabassa.<BR/><BR/>Fins aviat!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-30630394316610939052008-03-26T02:49:00.000-07:002008-03-26T02:49:00.000-07:00En castellà és diu trufa tant sigui la blanca com ...En castellà és diu trufa tant sigui la blanca com la negraCamil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-12400968462559420212008-03-26T01:34:00.000-07:002008-03-26T01:34:00.000-07:00Camil, puc preguntarte que es la tofona en castell...Camil, puc preguntarte que es la tofona en castella?. Es la primera vegada que senc esta paraula. Pot ser a Valencia tinga un altra denominacio. M'agrada el teu blog, molt apetitos.<BR/>Anaa n i s h i https://www.blogger.com/profile/03946950183853192657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-362785592694608722008-01-28T02:54:00.000-08:002008-01-28T02:54:00.000-08:00La veritat és que quan en tinc a casa el faig serv...La veritat és que quan en tinc a casa el faig servir també més del que em pensava... Ja sols un rajolí d'aquest oli en un plat de pasta bullida o un arròs blanc o amanint un tomàquet, és un plaer.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-92088651040639575912008-01-28T02:28:00.000-08:002008-01-28T02:28:00.000-08:00Jo me'n vaig comprar una ampolleta temps enrera i ...Jo me'n vaig comprar una ampolleta temps enrera i és com allò que diuen els francesos de "la petite robe noire" que tota dona ha de tenir a l'armari. Em pensava que el faria servir menys del que l'estic fent servir, i queda bé amb molts plats...Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-1709518850180776032008-01-25T19:53:00.000-08:002008-01-25T19:53:00.000-08:00starbase, l'ampolla diu: oli d'oliva, trufa blanca...starbase, l'ampolla diu: oli d'oliva, trufa blanca -tuber magnatum pico-, 0,1 % aroma.<BR/>el 0,1 deu ser el químic que tu dius, no ser si és molt o poc.Camil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-16718039542060372222008-01-25T12:41:00.000-08:002008-01-25T12:41:00.000-08:00Camil, un cop vaig sentir al Ferràn Adrià dir que ...Camil, un cop vaig sentir al Ferràn Adrià dir que aquests olis necessiten algún afegit químic per a mantenir l'aroma de la tòfona.<BR/><BR/>En els ingredients apareix alguna cosa apart de l'oli?starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com