tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post811416867266977362..comments2023-11-06T00:17:43.985-08:00Comments on la cuina d'en Camil: Pasta fresca amb d’orada, petxines i carbassóCamil Roshttp://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-44547854243474840232008-02-02T08:51:00.000-08:002008-02-02T08:51:00.000-08:00Dorothy,suposo que hi han tantes maneres de fer la...Dorothy,<BR/>suposo que hi han tantes maneres de fer la pasta com de fer picades o sofregits i totes són bones. En aquest cas està tret d'un llibre italià de cuina traduït al castellà. I diuen que el fet de posar oli és perquè la pasta no s'enganxi i el got d'aigua freda al final és per parar la cocció de cop. Per cert a la recepta i faltaven uns tomaquets cherri partits per la meitat i una mica cuits quan es fa la salsa.Camil Roshttps://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-72446515015998430122008-01-30T10:54:00.000-08:002008-01-30T10:54:00.000-08:00Interesante la receta, aunque discrepo un poco en ...Interesante la receta, aunque discrepo un poco en la forma de hacer la pasta. Según me explicaron la pasta fresca es mejor bullirla solo en agua con sal y escurrirla sin pasarla por agua fria. Así conserva mejor su estructura y también su sabor (ya que no lleva aceite), sobre todo si se consume al momento.<BR/>Saludos, <BR/>DorothyAnonymousnoreply@blogger.com