tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post865321132771932338..comments2023-11-06T00:17:43.985-08:00Comments on la cuina d'en Camil: Les picadesCamil Roshttp://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-72599018237783178792008-09-30T11:56:00.000-07:002008-09-30T11:56:00.000-07:00M'encanta el teu blog i les teves suggerències. M'...M'encanta el teu blog i les teves suggerències. M'apunto la recomanació i em declaro fan de les picades, tot i que només en faig de tant en tant. Provaré això d'associar-la a més plats com les amanides.<BR/><BR/>Salutacions!<BR/>Anna (de la Taula d'en Bernat)La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-75306925614461015182008-09-29T00:22:00.000-07:002008-09-29T00:22:00.000-07:00Es veritat, la meva àvia sempre acabava el suquet ...Es veritat, la meva àvia sempre acabava el suquet amb la picada de morter, la meva mare hi acaba algun plat, la resta ja va amb la batedora i la meva generació som de Turbo-Chef (thermomix). Les picades donen un acabat "especial"als plats, de dona catalana, com bé dius tu.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com