tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post9190481299562360571..comments2023-11-06T00:17:43.985-08:00Comments on la cuina d'en Camil: La flor del fredCamil Roshttp://www.blogger.com/profile/02372635230177821494noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-78154633411450715742010-09-09T16:11:58.931-07:002010-09-09T16:11:58.931-07:00Très jolie photo.
JuliaTrès jolie photo.<br /><br />Juliaenterrement de vie de jeune fille Parishttp://www.chippendale-chippendales.fr/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-87073596087645002182009-12-08T08:22:37.522-08:002009-12-08T08:22:37.522-08:00Finalment, aquest cap de setmana he fet i tastat l...Finalment, aquest cap de setmana he fet i tastat les carxofes a la brasa, realment bones. No em podia creure que poguessin desfer-se'n... definitivament abandono les noves tecnologies ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-8204469494109657932009-11-10T14:15:55.840-08:002009-11-10T14:15:55.840-08:00Si no podem fer-les a les brases, segur que trobar...Si no podem fer-les a les brases, segur que trobarem altres formes per fer-les ben bones.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-67812609020789889832009-11-10T08:55:00.862-08:002009-11-10T08:55:00.862-08:00Nosaltres tenim la sort de fer-les moltes vegades ...Nosaltres tenim la sort de fer-les moltes vegades a la brasa i son com millor estan, encara que estan bones de totes les formes<br />Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8345727754809221928.post-67066829602506017312009-11-09T13:10:23.051-08:002009-11-09T13:10:23.051-08:00Ha valgut la pena esperar. Després de 2 mesos de f...Ha valgut la pena esperar. Després de 2 mesos de fer-nos estar a dieta, aquesta sorpresa és bona per tres raons:<br />- per la foto, un regal pels sentits<br />- pel text, colors, textures, descripcions,... que transmeten un munt de sensacions i ganes de tastar, assaborir<br />- per la recepta, que jo feia sempre a la "xurrasquera" ... coses del progrés que no substitueix ... però ajuda, què hi farem!!!Anonymousnoreply@blogger.com