Les caixetes tenen dels sabors més profunds del marisc, carnós i fort, podríem dir que és una síntesi o barreja de contrastos entre les navalles, les espardenyes i les ostres, per tant només cal deixar anar l’imaginació dels millors paladars per començar a gaudir ja d’aquest tresor de la mediterrània, amb una clova gruixuda i vermellosa que ens amaga la seva riquesa gastronòmica.
Senzillament obert al vapor, un raig d’oli, pebre i una mica de vinagre, o sol directament, aneu menjant-lo a poc a poc i anireu trobant per uns instants les navalles, de sobtes el gust de les espardenyes i sabor al mar més profund de les ostres.
Desconegudes a la Costa Brava, però s’ha de dir que n’hi han ja que aquestes han estat trobades i menjades per l’Empordà.
Qué bones m'arriba la flaire de mar només de pensar-hi!
ResponEliminaHaig de tastar-les ... Fins i tot tenen el nom bonic!!!
ResponEliminaVeus com va bé treballar i fer país!!!
Jo les vaig descobrir a mots anys a Alcanar,en un petit restaurant on tornem cada any encara que no semprè tenim la sort de que hi hagin caixetes! Son bonissimes i desconegudes.Salutacions
ResponEliminaAra me les fotré jo a Alcanar juajujuajuaj
Eliminaque jo sapigui, esta prohibit la seva venda .....
ResponEliminaNo exactament, esta prohibit la pesca sense llicència especial
EliminaALGUIEN ME PUEDE DECIR DONDE LAS PUEDO COMPRAR UN SALUDO
ResponEliminaAlrededor del delta del Ebre.
EliminaLas cases d.alcanar. sant Carles de la ràpita. L.ampolla etc.
Es una comida especial. Que te expliquen como habermas donde las compres.
Salut
Avui les he comprat al mercat
ResponElimina