la cuina d'en Camil

wok catala: botifarra negra, cansalada cruixent i pèsols

›
Exportem la cuina mediterrània i importem la cuina internacional, i de tot n’acabem fent una fusió adaptant els ingredients de ...
3 comentaris:

Peix de roca amb salsa agredolça

›
Aquest plat ve de la cuina xinesa, és difícil de trobar en els restaurant xinesos que tenim per aquí, però es pot trobar, per començar us he...
4 comentaris:

Arròs d’arengada

›
Aquesta recepta la va explicar l’avia d’en Josep Campmajo en un programa que vaig participar a Onda Rambla de Girona, a on entrevistaven a ...
2 comentaris:

Tàrtar de xampinyó i magrana

›
El món dels tàrtars no té límits, pocs ingredients se’n poden resistir, a part dels clàssics de carn o de tonyina, en podem fer una infinita...
1 comentari:

Truita de patata i ceba

›
La truita de les truites segurament és la truita de patata i ceba, és la reina fins i tot pels republicans, potser per això no és tant fàcil...
5 comentaris:

Truita de mongetes de ganxet amb patata i cansalada

›
La varietat de truites és infinita, l'ou s'adapta a quasi tot, en aquest bloc ja tenim un parell d'invents més de truites: el fe...
2 comentaris:

Pollastre arrebossat amb cervesa

›
De les coses que més m'agradaven de petit i encara m'agraden, és el pit de pollastre filetejat i arrebossat i si pot ser un punt tor...
2 comentaris:

Sopa bullabesa de peix i marisc

›
Una bona sopa en temps de freds i glaçades reconstrueix l’anima i sobretot la panxa, i la sopa bullabesa és una combinació perfecte per a fe...
1 comentari:

Llamàntol amb reducció de vinagre de Mòdena

›
Aquesta recepta és senzilla i ràpida de fer, i sembla que hagin fet un gran invent. És una adaptació del restaurant Ca l’Herminda , del Port...

Truita de sardines amb all i julivert

›
Les truites donen per a molt, o fins i tot per a tot, potser hi ha amb algun ingredient que no lligui. De vegades amb poca cosa a la nevera ...

Llamàntol o llagosta amb ceba i flamejat

›
Tot i que diuen que el peix fresc i especialment el marisc quan menys cuit i menys coses li posem millor, s'ha de dir que sempre cal tro...

Suquet de sèpia amb carxofes

›
Durant la temporada de les carxofes podem arribar a la conclusió que són com els dijous, sempre al mig, però com que només són uns mesos cap...
6 comentaris:

L’arròs caldós d’en Ros

›
L’arròs caldós segurament és una de les deu meravelles de la cuina catalana, i dins de la cuina d’en Camil segur que esta dins de les tres m...
5 comentaris:

Macarrons al all i bitxo amb verdures al te verd

›
Més enllà dels macarrons amb tomata i carn rostida hi ha vida, tot i que s’ha de dir que són molt insuperables, per tant el millor és anar a...
4 comentaris:

Ou amb tòfona negra i patata

›
La tòfona negra aquesta delícia que ens ve de sota terra, uns dels aromes més intensos de la nostra cuina i de la nostra terra, ja que mentr...
1 comentari:

Peix i verdures amb vinagreta de garoines

›
Després dels excessos de les festes comença l’època de les dietes, que acostumen a durar de Nadal a Sant Esteve, de l’any anterior, però si ...
3 comentaris:

Torró de xocolata i kikos cruixents

›
Hi ha torrons i torrons, però de tots els torrons sempre m’ha agradat molt el torró de xocolata cruixent de Suchard el clàssic, que enguany ...
3 comentaris:

Galets farcits amb salsa d’escudella

›
A la cuina d’en Camil l’escudella ja no només es menja amb cullera a partir d’ara també s'hi pot sucar pa, i a més ha passat de ser un p...
6 comentaris:

Paella de marisc picant

›
Després d’aquesta recepta tots els arrossos són possibles, hi ha de vegades barreja d’ingredients que de sortida sembla que no hagin de llig...
5 comentaris:

La flor del fred

›
Quan el dia es fa de nit més aviat, quan el fred arriba, mentre dels armaris trèiem les mànigues llargues, la terra ens porta les primeres f...
5 comentaris:

Rogers amb verdures al vapor

›
De vegades la senzillesa del plat com en aquest cas el fa sublim, tant per una cocció molt bàsica com sobretot perquè el productes siguin fr...
2 comentaris:

Rissoto de rogers

›
Els rissotos entren dins de les moltes varietats de fer l’arròs a la nostra mediterrània, l’arròs cremós seria la manera catalana d’anomenar...
5 comentaris:

Tartar de sardines amb olivada

›
Amb el bon temps els menjars freds i frescors venen molt de gust, i en aquest sentit els tartars poden ser una bona solució especialment els...
2 comentaris:

Gaspatxo de guacamole

›
Aquest és un exemple de l’internalització de la cuina i els seus productes, d’aquell gaspatxo clàssics de tomàquet creat a Andalusia, primer...
4 comentaris:

Caixetes de mar

›
La mediterrània ens amaga molts tresors, alguns vora les platges o les roques i d’altres en el profund més llunyà, peixos, marisc i de tot t...
9 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web
La meva foto
Camil Ros
camil@camilros.cat cuina@camilros.cat
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.