Només necessitem xocolata, mantega i kikos. Desfem la mantega i la xocolata en un cassó, un cop desfeta barregem els kikos, tot seguit ho posem en un motllo amb una capa de paper de plata ho repartim tot bé, ho deixem reposar a la nevera unes quatre hores i ja tenim llest aquest fabulós torró de xocolata i kikos cruixents, com que no te cap cosa rara de conservants i coses d’aquestes l’heu de guardar a la nevera.
La xocolata al gust, amb més o menys cacao com vulgueu, en aquest cas va ser per una bossa de kikos dues rajoles de xocolata, una de 75% de cacau i l’altre de xocolata amb llet, l’experiència és sensacional, per tant he decidit trencar la tradició i faré torró de xocolata i kikos tot l’any, espero que la santa seu no m’excomuniqui.
Diuen que la sal potencia el sabor de la xocolata, doncs suposo que els kikos també fan aquesta funció, així que aquest torró ha de ser boníssim!.
ResponEliminaEl Nadal passat vaig fe run tootó com aquest, amb xocolata i kikos, i és dels que va tenir més èxit.. el salta i el cruixent dels kikos queda favulós, oi?
ResponEliminaBon any nou!
Fantàstic bloc! Et felicito!
ResponElimina