Tàrtar de xampinyó i magrana

El món dels tàrtars no té límits, pocs ingredients se’n poden resistir, a part dels clàssics de carn o de tonyina, en podem fer una infinitat, un dels bolets que segurament és més bó cru que cuinat és el xampinyó, d’altres com el ceps i els ous de reig també, però el xampinyó és especialment bó en cru.

El tàrtar de xampinyó i magrana no és un simple contrast de colors, sinó que sobretot és un contrast de sabors que encara el fan més impactant que el contrast del blanc amb grana.

Pelem les magranes i les posem en una vinagreta de: oli, vinagre de poma, sal i pebre. Ho deixem macerar un mínim d’uns 30 minuts, perquè la magrana agafi el gust del vinagre i oli. Tallem el xampinyons a daus petits, un cop llestos els barregem amb la magrana i la vinagreta i ja el podem emplatar.

Aquest és un entrant perfecte acompanyat d’una mica d’enciam tallat fi o de tomata, així acabem de donar més color, però veure que recordareu més els sabors que els colors.

1 comentari:

  1. Una bona manera de començar l'any ... i si com dius recordarem més els sabors que els colors (que són ben bonics)... deu estar boníssim!!!

    ResponElimina