Arròs verd amb peix

Aquest arròs verd l’arròs no és de color verd –que n’hi ha- ni queda de color verd que també podria ser, també com és de la facció del capità enciam si s’acosta, s’acostaria a en Popeye, ja que la verdor li ve donada pels espinacs, d’altres verd de la terra podríem fer aquesta funció però els escollits han estat els espinacs.
Bullim els espinacs uns deu minuts, reservem el brou i piquem els espinacs el més petits possible, en una cassola o paella amb un raig d’oli d’oliva saltem els espinacs i a continuació rossegem l’arròs, tot ben barrejat, posem el brou dels espinacs i un raig de vi blanc i deixem que es cogui l’arròs.
A part farem el peix pot ser el que vulgueu, en aquest cas lluerna, traiem les espines i el tallem a daus, en una paella a foc lent posem oli, llorer, bitxo, all, saltem la lluerna, a part haurem reduït vinagre, que el barrejarem amb el peix.
Agafem un motllo posem l’arròs en l’interior i pels voltants la lluerna amb el seu oli, i ja tenim un plat senzill, suau i agradable.