Inèdit: la xibeca moderna i de qualitat

La casa Damm va marcar una època amb la famosa xibeca, ara de manera diferent tornar a situar una altre cervesa l’Inèdit que segurament poc ocupar un espai desert fins ara, tant per grandària de l’ampolla com per la seva funció.
La xibeca una cervesa per compartir l’inèdit també aquesta és l’única semblança però important, compartir una ampolla de vi de cava sempre agrada, doncs una de cervesa també.
Inèdit la situen com una cervesa per beure durant els àpats aquesta una de les principals novetats, un espai força desert fins ara i amb una ampolla de 50 cl, té qualitat amb una bona fermentació, és d’aquelles cerveses que quan la poses al got l’has de deixar reposar uns minuts i veureu com millora, una escuma espessa i un gust intens de la bona fermentació de la cervesa.
Segurament quan la proveu direu que té a veure amb la cervesa a part de que sigui de la casa Damm, potser res tant per la seva qualitat com per a on veure-la, però m’ha vingut el record el compartir, i compartir en tot però en el beure i en el menjar és de la coses que m’agrada, gaudir del sabor, dels aromes, de la conversa mentre beus i parles i escoltes,...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan et vingui el record de compartir només has de buscar amb qui i segur que ho farà a gust.
Compartir un cava, un vi , un gin tònic són bells records,una cervesa seria una nova idea!
salut!

Marta ha dit...

Camil
jo l'altre dia vaig probar aquesta cervesa, i tot i que no en soc gens amant, potser a l'estiu una de tant en tant.
Donç el el cert es que em va agradar força, potser per que no es gaire forta de gust i una mica dolça...es deixa veura.
petonets.

Anònim ha dit...

És boníssima!!

Pepe Lemoko ha dit...

Massa gust de llimona