Rovellons estrellats

Si algú es pensava que els ous només és podien estrellar a les patates, doncs no, es pot estrellar en tot allò que us vingui de gust, el colesterol no és exclusivitat només de les patates fregides. I si teniu mala consciència dietètica un altre canvi, acompanyeu els ous d’amanida, aquest cop amb xicoia que esta camí entre l’enciam i l’escalora, té la textura de l’enciam i l’amargor de l’escarola.
Netegem els rovellons si són petits o mitjans ja estaran preparats, si són més grans els tallarem a trossos, en una paella amb l’oli ben calent els saltarem amb all i julivert, un cop fets, agafem un parell d’ous i separem les clares dels rovells, reservem els rovells, i tirem les clares per damunt dels rovellons i no parem de remenar fins que estiguin fetes les clares, és molt ràpid, hem de mirar que les clares quedin en trossos petits per així quedar més repartides i barrejades amb els rovellons.
Posem els rovellons estrellats al plat i llavors i posem els rovells d’ou i tornem a remenar, com que el plat encara estarà calent, només amb l’escalfor el rovell ja quedarà cuit i veure que al final acabareu sucant pa. Acompanyem els rovellons estrellats de la xicoia.
Una bona llesca de pa per acompanyar i sucar i vinga a gaudir dels rovellons estrellats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el plat m'ha sortit bonissim!
soc una fan de les teves receptes!!!

gracies

Anònim ha dit...

Hola!

O sea, echo la yema sobre los rovellons una vez están el plato? Se cuaja la yema con el calor de las setas?
gracias, un saludo
Alejandra (me ha encantado el pollo con olivas trencadas!!!!!!!!!!)

Anònim ha dit...

ALGIUEN ME PUEDE DECIR LOS INGREDIENTES K SE NECESITAN PARA ACER EL ROVELLONS ESTRELLATS PORFAVOR LO ANTES POSSIBLE SE LO AGRADECERIA UN SALUDO :)