Sal de vi

Qui ens tindria que dir que el vi també podria ser salat, o que la sal tindria gust de vi. Doncs aquesta és una nova realitat digali fusió o barreja estranya, però de vegades de les coses estranyes també són coses bones.
Agafeu una tomata de pera i un raig d’oli d’oliva i sal de vi, feu un peix a la planxa i just quan estigui una mica de sal de vi i així en tots els plats que vulgueu, perquè al cap i a la fi és sal i en tots els plats se’ls hi posa sal.
Primer la vaig descobrir en un botiga que no era de sals sinó de vins, però després investigant la descoberta, vaig descobrir que a casa també la podem fer, és qüestió d’agafar sal gruixuda i mullar-la amb vi deixar que xucli el vi i esperar que és sequi i així un parell de vegades i ja tindrem la sal de vi.
Aquest procediment es pot fer pràcticament amb qualsevol cosa liquida, començaré a experimentar amb sal de gintònic, us imagineu.

2 comentaris:

Carme ha dit...

Ei, Camil, tot plegat és curiós, ho provaré a fer. Jo havia tenyit la sal amb colors però mai amb vi.
Salut,

Sargantana ha dit...

Ara mateix vaig a provar si em surt l'experiment