Pollastre arrebossat amb cervesa

De les coses que més m'agradaven de petit i encara m'agraden, és el pit de pollastre filetejat i arrebossat i si pot ser un punt torradet millor. Doncs aquí una variant si voleu un punt alcohòlica, aquest tipus d'arrebossat el vaig trobar un dia buscant com fer una flors de carbassó, per cert encara no hi penjat la recepta, al bloc delícies del rebost.

És molt senzilla, posem la farina en un vol i anem afegint la cervesa i anem remenant amb energia perquè no se'ns facin grumolls, ens ha de quedar una pasteta fina i un punt espesa, un cop feta i posem l'ou, una mica de sal i acabem de remenar bé l'ou, i ja esta llesta.

Sal pebrem els el pollastre filetejat i l'arrebossem passat-lo pel vol i deixant-lo escórrer una mica, tot seguit el posem en una paella amb força oli i molt calent, quan estigui al nostre punt de cocció el retirem i el posem damunt de paper de cuina perquè deixa anar l'oli sobrant i ja esta a punt de caramel.

Així de senzill, de fàcil i de barat. Una recomanació no poseu tota la cervesa així també podreu anar bevent i arrebossant, i sinó tingueu dues cerveses. Aquest plat acompanyat d'una mostassa de dijon encara millor.

2 comentaris:

gastropuntcat ha dit...

Hola Camil!

El proper dia 28 obrim un nou bloc gastronómic per tal de difondre la gastronomia catalana i promocionar els blocs catalans el màxim posible.

Ja hem llistat el teu espai.

Salut!
Gastropuntcat.

SUSANNA ha dit...

HOLA CAMIL, GUAPO TU

EL POLLASTRE AIXÌ QUEDA MOLT I MOLT BO, I DE TENDRE NI EN PARLEM...

AIXÓ DE TENIR DUES CERVESES, NO ES PAS CAP MALA IDEIA, JE,JE

PETONETS SUSANNA