Espaguetis amb taronja i menta

Es pot arribar a la conclusió que amb la pasta tot es pot combinar i segurament és una conclusió encertada, cada cop que he anat a Itàlia he descobert una recepta nova, i aquest cop ha estat els espaguetis del magnifico, que és així com en diuen al restaurant Garga de Florència, cal dir que la cuina de Florència i la Toscana donen per molt però aquest ja seria un altre escrit. Només tornar he posat l’enginy per copiar aquest plat només amb intuïció, pot faltar algun ingredient però funciona.
Posem a calentar en una paella suc de taronja i unes fulles de menta fresca deixem que vagin infusionant els sabors i llavors i afegim nata liquida per anar lligant la salsa i deixem que vagi reduint fins que arribi a ser espessa al nostre gust, s’ha de dir que prefereixo que les salses per la pasta ni hagi poca i en aquest cas per a no perdre excessivament el gust de la taronja i la menta un punt liquida, és a dir amb poca nata liquida. Mentrestant bullim els espaguetis o la pasta que considereu oportuna i ja tindrem tots els ingredients.
Muntem el plat amb els espaguetis i la salsa de taronja i menta i per damunt i posem unes fulles de menta i ratllem pell de la taronja així donem color al plat i el mateix temps més aroma, uns talls de taronja pels voltants del plat i llest per menjar.
Veure que el contrast de la taronja amb la menta te el seu punt, un plat amb aromes i també amb una sensació fresca molt interessant.

4 comentaris:

la vella carmanyola ha dit...

Ostres!! magnifica convinacio, no ho hagues dit mai.

La provare'm!! de fet la pasta agrada a tothom, o no??

Sara Maria ha dit...

Agossarada i genial la convinació!!

Anònim ha dit...

M'han dit que si no tens menta és podria fer amb julivert? jejeje!

sol ha dit...

Me encantó tu idea, simple y fresca. La combinación de sabores debe ser exquisita, la probaré!
Saludos