El podeu beure a molts llocs, però els millors llocs és per les places de Florència, la piazza della signoria tot badant davant del palau Vecchio i el seu Campinele, veien passar la història, imaginant Michelangelo tot passejant per la piazza o pel carrers a on el pes de la història i l’art els fan solemnes, tot acompanyat d’un bon negroni abans d’anar a dinar, a Florència se’l beuen d’aperitiu tot picant alguna cosa, ja que sinó pot provocar alguna cosa més que obrir la gana per menjar un Filet a la florentina.
La preparació és molt simple, a part iguales vermut negre Cinzano, l’aperitiu italià Campari i ginebra, i un tall de taronja, en un got ample amb forces glassons, hi ha gaudir de l’amargor d’aquesta combinació.
Si no heu provat el Negroni heu d’anar a Florència a provar-lo i sinó heu anat a Florència heu d’anar-hi per provar el Negroni.
2 comentaris:
Es tracta del meu aperitiu preferit. Seguiré els teus consells i aniré a Florència a prendre-me'n un (i de pas a conèixer aquesta ciutat)
Salut i €
A mi m'agarda molt, i es un aperitiu fantastic abans d'un bon apat. Si no pots anar a Florencia , ves a Boadas, al carrer Tallers de Barcelona, de sempre el fan perfecte. Salut. Robert
Publica un comentari a l'entrada