Festival de truites de disseny

Tan simple com visualment perfecte, les qüestió és fer truites petites, rodones i altes, a l’estil de la gran truita de patata i ceba, però en petit i donant una varietat de gustos que podem crear un festival de truites: tantes com vulguis i de tots els gustos que vulguis.

El festival de truites d’avui ha estat: truita de rossinyols saltejats amb all i julivert, truita de morcilla d’arròs, truita de formatge amb salsa pesto, truita de mostassa antiga amb un punt de tomata,... i així podem fer la truita que bonament en plagi en cada moment.

El truc de l’almendruc és el següent: coure el que s’ha de posar a la truita en una paella, al mateix temps remenar els ous, aproximadament un per truita, i calenta el forn a 180º. En un motllo de silicona per anar forn, estil coulant, posem els ous barrejats amb el que volem fer la truita, i ho deixem coure al forn durant uns 20 minuts aproximadament, trèiem el motllo el deixem reposar uns minuts, i a disfrutar d’aquests festivals de truites.

La truita pot ser del que vulgueu o del que tingueu a la nevera. El motllo permet deixar de fer equilibris per girar la truita i que aquesta voregi la perfecció estètica, l’interior com sempre depèn dels productes que i vulgueu posar.

5 comentaris:

DOLORS ha dit...

Uau que bones i fàcil de fer!
Aquesta recepta m´hi atreveixo fins i tot jo.
bon profit!

Chocolate ha dit...

Gràcies! M'has donat la idea per sopar avui mateix. Vaig a fer la meva primera truita de rossinyols!!! A veure què passa :)

Carme Rosanas ha dit...

Em sembla una idea fantàstica, els motlles de silicona van perfectes per a fer les truites.

Anònim ha dit...

HOla, sóc la Carme de Cuinar cada dia, e trobat el teu comentari i ja sóc aquí de visita. Moltes coses interesants. Et posaré l'enllaç al nostre blog i et visitarem de tant en tant.

Gemma ha dit...

Quina bona fila que fan! És una idea boníssima per a un aperitiu. Me l'apunto.

Felicitats pel blog!